Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟ...ΣΕΛΗΝΟΦΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

γράφει ο Παναγιώτης Γαβριήλ
Χημικός, MBA Total Quality Management
Ημερομηνία: Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Περιοχή: Λιμάνι Ραφήνας

Συνθήκες: Πανσέληνος, 32 βαθμοί θερμοκρασία. Υπέροχο βράδυ




Διαβάζεις όλα τα παραπάνω και φαντάζεσαι μια όμορφη καλοκαιρινή εικόνα σε μια όμορφη πόλη της Ανατολικής Αττικής


ΟΧΙ. Οι υπεύθυνοι του Σ.Α.Σ. και του υπουργείου Ναυτιλίας έχουν άλλη άποψη! Εδώ και 2 χρόνια έχουν βάλει μάλλον κάποιο προσωπικό στοίχημα και με την ανευθυνότητα τους (?), τις διαχειριστικές τους ικανότητες (αναζητούνται...) ή απλά την αδιαφορία τους, έχουν μετατρέψει την καθημερινότητα των πολιτών αυτής της πόλης, των ταξιδιωτών που χρησιμοποιούν το λιμάνι της Ραφήνας και των επισκεπτών σε έναν καθημερινό εφιάλτη!

Δεν πάει άλλο. 

Η ανικανότητα και η αδιαφορία του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και του αρμόδιου Υπουργείου είναι ευθέως ανάλογη του εφιάλτη που ζουν κάτοικοι και ταξιδιώτες κάθε Κυριακή στην Ραφήνα. 
 
Απλά χαρείτε τους:







Για τους Ενεργούς Πολίτες,

Παναγιώτης Γαβριήλ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...