Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑ 4ΜΗΝΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΔΡΕΥΣΗΣ



Απολύτως λογική και θεμιτή η απόφαση του δήμου Ραφήνας Πικερμιου να προχωρήσει στην παράταση της ημερομηνίας  εξόφλησης των λογαριασμών ύδρευσης για την 20η Ιανουαρίου 2017.
Σε πολύ σωστή κατεύθυνση και χαιρετίζουμε τη διεύρυνση της λογικής του "κοινωνικού χαρακτήρα" του τιμολογίου σε ο,τι αφορά ομάδες συμπολιτών μας όπως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άποροι, άνεργοι ΑμΕΑ με χαμηλότερες χρεώσεις και διευρυμένη κατανάλωση κυβικών.
Το "παράλογο" όμως της 4μηνιαίας έκδοσης του λογαριασμού ύδρευσης από τις υπηρεσίες (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το δημότη καταναλωτή) συνεχίζεται, ενώ η ΕΥΔΑΠ εκδίδει 2μηνιαίες καταμετρήσεις.
Μήπώς ήρθε η ώρα η διοίκηση του δήμου να προχωρήσει στην αλλαγή αυτού του περίεργου παραλογισμού και να θεσμοθετήσει τη διμηνιαία έκδοση των αντιστοιχων λογαριασμών, ακολουθώντας την ΕΥΔΑΠ;
Δεν είναι απλώς λογικό. Δεν είναι απλώς ένα αίτημα.
Είναι μια δίκαιη απαίτηση με κοινωνικές αναφορές, προς τη διοίκηση του δήμου.
Με τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και ένα νέος έτος γεμάτο, υγεία , ευτυχία και δικαιωμένες προσδοκίες και όνειρα για όλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...