Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ



Γ. ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
Το ψήφισμα για την αναγκαιότητα της αστικής συγκοινωνίας  στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, που παραμένει «όμηρος» στο συγκοινωνιακό μονοπώλιο των ΚΤΕΛ, αλλά και το συνοδευτικό κείμενο με τις περισσότερες από 1000 υπογραφές των συμπολιτών μας , που είχαν συνυπογράψει τη σχετική (προ μηνών) πρωτοβουλία, κατέθεσε αντιπροσωπεία των «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Ραφήνας Πικερμίου, στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γιάννη Σκουμπούρη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Σκουμπούρης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τόσο το αίτημα, όσο και τα επιχειρήματα για την αναγκαιότητα της αστικής συγκοινωνιακής σύνδεσης, ενώ  από την πλευρά του σημείωσε ότι το  θέμα είναι πολυσύνθετο,  έχει πολλαπλές διαστάσεις και  ότι σε κάθε περίπτωση αποτελεί θεμιτό αίτημα.

Επισημαίναμε σε ανοιχτή μας επιστολή  όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια με αρωγούς και συμπαραστατες  100δες συμπολιτών μας:

Δεν σταματησαμε ποτέ τη διεκδίκηση μας. Συνεχίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...