Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Επιτέλους το Κεντρο Υγειας Ραφηνας - Πικερμίου στο χάρτη των εφημεριων!!!




Μία εξαιρετική είδηση για την πόλη μας,αλλά όχι μόνο, αποτελεί η ένταξη από 1ης Ιουνίου του Κέντρου Υγείας Ραφήνας Πικερμίου, στο συστημα εφημεριών της 1ης ΥΠΕ.
Αξίζουν ολοθερμα συγχαρητήρια στη δημοτικη αρχή, αλλά και σε όλους εκείνους που δεν εγκατέλειψαν ποτέ την υπόθεση και την πάλεψαν μέχρι τέλους, μεθοδικά, αθόρυβα και με υπομονή.

Γιατί τελικά η πολιτική δεν είναι μόνο αυτοφωτογραφησεις και λογια, αλλα απτα αποτελέσματα, με επιμονή, υπομονή, συστημα και πίστη στο τελικό αποτέλεμα.









Και τωρα να βάλουμε όλοι μαζί μπροστά τη μεταφορά και τη μεταστέγαση μοναδας του ΕΚΑΒ, στο κέντρο υγείας, το φυσικό του χώρο. Για το καλό της περιοχής και των κατοίκων της!!!
Και πάλι μπράβο στη Δημοτική Αρχή, στην ΥΠΕ, και όλους όσοι "κυνήγησαν" την υπόθεση και δεν αποδέχτηκαν ποτέ ότι ήταν χαμένη, και πάντα τέτοια νέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...