Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ... ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!! ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ?

Άννα Κουτσομυτέλλη, M.Ed.
 Εκπαιδευτική σύμβουλος -
 Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας,
Υπεύθυνη Σπουδών
 ‘’Kέντρο Ιδιαιτέρων  Μαθημάτων Αγγλικής’’
 Κουτσομυτέλλη Άννα

FB: Κέντρο Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Aγγλικής Γλώσσας
Γιατί να τα μπερδεύουμε? 

Η εκπαίδευση δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά υπόθεση όλων μας Στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα της Αγγλικής, είναι φανερό πως η διαφορά ελληνικής με αγγλικής εκπαίδευσης είναι τεράστια.

Ποιός το γνωρίζει καλύτερα απο τους ειδήμονες? 

Είναι πλέον γεγονός το ότι εν έτει 2015 ένας μεγάλος αριθμός γονέων, κηδεμόνων, μαθητών αλλά και  πολιτών αγνοούν τα επίπεδα γνώσεων της Αγγλικής γλώσσας - πάντα σύμφωνα με το Ευρωπαικά αλλά και παγκόσμια πρότυπα και δεν έχουν λάβει σωστή ενημέρωση. Υπάρχει μια σύνχυση για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλων των προαναφερθέντων, αρκετοί απο τους οποίους θα ήθελαν να σπουδάζουν με γνώμονα την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα παγκοσμίως Εδώ έρχεται το Βρετανικό συμβούλιο, που υπό τη μορφή ενημέρωσης, ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του και με ανιδιοτέλεια παρέχει πληροφορίες σε γονείς και παιδιά με στόχο τι άλλο – τη σωστή, έγκυρη και επί του παρόντος ενημέρωση σχετικά με την απόκτηση διπλωμάτων ... διπλωμάτων για τον μαθητή τον επαγγελματία τον εργαζόμενο. 

Και εμείς δεν έχουμε παρά να αφουγκραστούμε την αγωνία όλων όσων ΘΕΛΟΥΝ να ξέρουν, θέλουν να πετύχουν, θέλουν το καλύτερο για το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Κυρία Κουτσομυτέλλη Άννα σε στενή συνεργασία με το Βρετανικό συμβούλιο ... έκανε το πρώτο βήμα.. γιατί κάθε αρχή και ευπρόσδεκτη!!!

Με εκτίμηση
Άννα Κουτσομυτέλλη Μ.Ed.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...