Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΚΟΥ...ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΟ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ"



Άκου "συντροφάκο" μου,
Επειδή ακόμη και τώρα στο παρα πέντε ή στο και πεντε, δεν ξέρω, ακούω , διαβάζω, βλέπω ,νιώθω να γιγαντώνεται αυτή η ιστορία του "εμείς του 40 κι εσείς του 60" κι αναποδα, είναι ωρα να συνεννοηθουμε και να ξαναβρουμε τους χαμένους μας κώδικες.
γράφει ο Χρήστος Τσεμπέρης   
 Είναι τοσα πολλά τα σημεία που ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ακουμπαει πολιτικά με ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑΙ, οσα (και ακόμη περισσότερα) "απεχουν" πολιτικα το δικο μου όχι με του παραδίπλα το όχι και το δικό σου ναι με του απέναντι ναι. 
Εγώ αρνήθηκα να ετεροπροσδιοριστω και επέλεξα μια καθαρή στάση. Υποθέτω το ίδιο για εσενα. Διαφωνησα πολιτικα με την επιλογη σου κι εσυ με τη δικη μου. Αλλα δεν ειναι γραμμικο. Ειναι πολυπλοκο και πιο βαθυ. Δεν ειναι η ωρα για μανιχαισμους. 
Αρνησου το τσουβαλιασμα για σένα και για μένα. Μην κανεις τη χάρη του εμείς και οι άλλοι. Θα έχουμε διαφορές, αποχρώσεις, ακόμη και στρατηγικές αποκλίσεις κατα καιρους.
 Ο στόχος παραμένει κοινος . Η δική μας Ελλάδα, με εθνικό σχεδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης, προοδευτικό πρόσημο στην κοινωνική ανασυγκρότηση. Αναδιανομή. Δημοκρατία. Δικαιώματα. Παδεια. Υγεια. Ασφάλεια. Δικαιοσύνη. Σε μια Ευρώπη που πορεύεται με αυτά.
 Αλήθεια, είμαστε τόσο μακρια νομιζεις? Είμαστε... "Εσείς κι Εμείς?"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...