Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ...ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ




Όταν το Μάρτιο ξανα- φωνάζαμε για την ιδιοκτησιακή πολιτική και λογική των  ΟΛΡ-ΤΑΙΠΕΔ, σε σχέση με τις παραλίες του δήμου μας, μάς έλεγαν γραφικούς και το δημοτικό μας συμβούλιο περνούσε "ντούκου" το εγγραφο του ΟΛΡ για ορισμό χωρου στην παραλία για τα "δεσποζόμενα ζώα"http://energoipolitesrp.blogspot.gr/2015/03/v-behaviorurldefaultvmlo.html?spref=fb
Και αίφνης, ω του θαύματος, μαζί με τα ...δεσποζόμενα να και οι καντίνες με άδεια, να και οι περιφραξεις, να και οι χημικές τουαλέτες. σε ιδιώτες φυσικά. Για την ανάπτυξη βρε αδερφέ. 
 
Και μάλιστα με τη βούλα της ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΡ, η οποία με την απόφαση του Μαίου, δεσμέυει ωμά τη νέα διοίκηση, και φιλοτεχνεί το τοπίο της πλαζ με ...καντίνες. (άραγε γιατί τέτοια πρεμούρα και εναντι ποίου τιμήματος και κατόπιν ποιάς συζήτησης με το δήμο?). τα λέμε αυτά γιατι τη Δευτέρα προβλέπουμε πολλά κροκοδείλια δάκρυα και αντιστασιακές φωνές... κατόπιν εορτής βεβαίως.
 


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...