Μια κοινότητα διαλόγου ανοιχτή.Για όλα και σε όλους. Χωρίς διευθυντήρια. Χωρίς «εμπόρους» ή «πελάτες». Χωρίς «κρυφά» χαρτιά , σχέδια ή σκέψεις. Με μια μοναδική λεπτή κόκκινη κλωστή να τη δένει. Την αγάπη για την πόλη μας. Με στόχο να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της πόλης που θέλουν και μπορούν. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής από τον Πολίτη.

SEARCH

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

"ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΕΡΙ" ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΤΑ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ



Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ( τη 2η μέσα σε 90 σχεδόν ημέρες) η Κυβέρνηση "βάζει χέρι" ουσιαστικά στα ταμειακά διαθέσιμα όλων των φορέων της γενικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων σε αυτούς και των ΟΤΑ (δήμοι, περιφέρειες κλπ) , δεσμεύοντας τα υποχρεωτικά στον κοινό λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου στην ΤτΕ.
Ο στόχος προφανής: να ξεπεραστεί με κάθε τρόπο η οικονομική ασφυξία του κρατους , που εν πολλοίς επιβάλλεται από τη σταση της ΕΚΤ και τις πιέσεις των... "θεσμών"και να μπορέσουν να πληρωθούν μισθοί και συνταξεις του δημοσίου στο τέλος του μήνα.

Το προφανές της κίνησης, δεν την καθιστά και προφανώς λογική ή πολιτικά αποδεκτή, ούτε αναιρεί και το προφανές και πρωτοφανές  της ολοκληρωτικής οικονομικής ασφυξίας που οδηγεί τους ΟΤΑ.
Καθίσταται πλέον αυτονόητη όσο και επιτακτική η άμεση συγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, για την ενημέρωση του σώματος, των δημοτών, αλλά και το συντονισμό των περαιτερω κινήσεων διοίκησης και δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...